Natuurzuivere voeding

(QR code en link onderaan de pagina, voor gratis advies)

 Onze honden en pups krijgen sinds 2017 100% natuurzuivere voeding, 

Ook onze honden hadden klachten zoals vieze ogen/oren, soms zelfs chronisch, huid/vachtproblemen, allergieën, artrose en overgewicht. We bestreden het met medicijnen en supplementen. De kosten voor de dierenarts liepen af en toe flink op.
Ik dacht dat ik de beste voeding gaf, een grote naam en zeker niet de goedkoopste.
Onze huisdieren krijgen allerlei rotzooi binnen in brokjes, vlees en beloningen, er zitten zelfs zoetstoffen en hormonen in!
En waarom al die verschillende soorten per leeftijd? De wilde hond geeft toch niet alleen babykonijntjes aan de welpen? Of eten oude, wilde honden alleen maar bejaarde konijnen?

Uitgaan van preventie is natuurlijk beter, dan bestrijden van klachten en ziektes.
Net als bij ons, is bij onze huisdieren voeding vaak de oorzaak van veel voorkomende klachten.
Dat ontstaat al tijdens de ontwikkeling van de foetus, daarbij is de voeding van de moeder en dus ook haar balans, van wezenlijk belang. En daarna natuurlijk de vaste voeding om een gezonde darmflora te krijgen. De basis voor een goede gezondheid.
Maar ja, wat is dan goede voeding, ik vond dat ook moeilijk.
In de winkel zie je door de bomen het bos niet meer. Je wordt doodgegooid met reclames over voeding, ze beweren allemaal de beste te hebben. Wat moet je nou geloven en snappen we de omschreven inhoud? Wat is het allemaal, waarvoor dient het?

Tijdens mijn zoektocht naar een verantwoord gefokte Poedel reu, kwam ik in contact met een fokker die natuurzuiver vlees en brokken geeft. Bestellen en thuis afgeleverd. Geen diepvries, dus doodgevroren probiotica, maar vers, gemakkelijk te geven en bewaren.
Ze legde me uit dat de gezondheid van al haar honden, maar in het bijzonder de pups veel beter is, al vanaf de geboorte en ze had behoorlijk minder puppysterfte.
Vanzelfsprekend was ik geïnteresseerd.
Het voelde voor mij goed wat ik over deze voeding las en de ervaringen van anderen trokken me over de streep  De klachten van onze honden zijn mettertijd verholpen, alleen maar door deze voeding te geven, ongelofelijk vond ik het! We komen bijna nooit meer bij de dierenarts met problemen.
We willen allemaal dat onze honden oud worden, maar liefst toch ook in goede gezondheid!

Het allerergste, voor een hobbyfokker als ik, is puppysterfte, 20 tot 30% zou “normaal” zijn.
Ik fok vanaf 2014, natuurlijk heb ik veel leergeld gegeven, gelukkig kan ik nu meer pups redden dan in het begin. Voor de overstap verloor ik 1 op bijna 6 pups (17%), van doodgeboren tot een aantal weken later, door afwijkingen en infecties.
Nu zijn dat 1 op bijna 17 (6%)!
Het scheelt heel veel bloed, zweet en vooral tranen!
Onze pups krijgen de beste start, een goede darmflora en volledige voeding, om te zorgen dat ze gezond opgroeien. Bijna nooit aantekeningen meer in de Paspoortjes, dat er iets niet in orde is.

Intussen heb ik ook andere mensen kunnen helpen, met de gezondheid van hun hond, maar ook katten.
Ik vind het heel fijn om dat te kunnen doen. 
Wilt u weten of ik ook iets voor u kan doen? Scan dan de QR code onderaan deze pagina of volg de blauwe link en vul de gevraagde gegevens in. 
U krijgt altijd antwoord van mij!

Symptomen die voorkomen bij dieren door verkeerde voeding;

*allergieën en huidaandoeningen
*vieze ogen en oren
*chronische bronchitis
*diabetes(vaak zonder dat men het weet)
*slechte vacht
*hoge/lage bloeddruk en hartproblemen
*stofwisselingsproblemen
*chronische vermoeidheid
*overgewicht
*broze botten
*reuma en/of jicht
*constipatie/diarree
*kanker
*slaapstoornissen
*hormonale onbalans
*gedrag

Advies aanvraag

Share This: